SWF to GIF Converter

Pujangga Blogs

22 April 2010

SWF to GIF Converter

swf to gif box
SWF to GIF is conversion software for convert SWF to GIF. SWF to GIF Converter change the file format of flash from SWF into animated GIF or seriate images.

SWF to GIF Converter will be more suitable for transmission, using chat tools to release dynamic picture and any situations which can not use flash document. SWF to GIF Converter can optimize the output, ensuring the same quality, the smallest document.

SWF to GIF Converter Features*

SWF to GIF Converter lossless and Fast Convert SWF to GIF
In the conversion process, SWF to GIF can retain the effect of SWF file intact and provide the multi-level choice of the quality to adapt to different purpose. SWF to GIF converter include changing file size, and set the output effects in advance . SWF to GIF uses the most advanced decoding technology, not only can identify the common flash SWF files, but also support perfectly for Script SWF which the majority of similar software can not identify.

Understand GIF Animation Files
Because GIF files are small, and support the flash show, it’s very popular, but many friends have a certain degree of difficulty when producing GIF flash, SWF to GIF solve this problem for you. You just need input SWF files into SWF to GIF software, and then operate in accordance with these steps, you can get your own GIF flash images. At the same time, you can also use our company’s watermark software, producing your own GIF flash logo. SWF to GIF also supports exporting single picture in any format from the SWF file.

About SWF and GIF
SWF is the special format of Macromedia's animation design software—Flash. SWF supports vector and lattice graphics, it also possesses specialties like: Zoom without distortion, small file size and so on. It uses streaming media technology; you download and play at the same time. It is widely used in web design, animation production and other fields at present. SWF files are also known as Flash files commonly. GIF is divided into animated GIF and static GIF, it supports transparent background image, "size" is small, and many on-line short flashes are GIF format. In fact, GIF saves a number of images as an image file, producing flash accordingly. In the final analysis, GIF is still image file format, so it’s very popular, preponderating over the SWF far-forth, so there is SWF to GIF animation converter.

Screenshot SWF to GIF animation

1 comments:

Robby on April 26, 2010 at 9:54 AM said...

Makasih postingan dan sharing nya, ane udah donlot.
Cara bikin banner seperti dikolom tukeran link, gimana ya... masih newbie alias gaptek nih..hehe


Post a Comment

:11
smiley
:12
smiley
:13 smiley :14
smiley
:15
smiley
:16
smiley
:17
smiley
:18
smiley
:19
smiley
:20
smiley
:21
smiley
:22 smiley :23 smiley :24
smiley
:25
smiley
:26
smiley
:27
smiley
:28
smiley
:29
smiley
:30
smiley
:31
smiley
:32
smiley
:33 smiley :34
smiley
:35
smiley
:36
smiley
:34
smiley
:38
smiley
:39
smiley
:40
input code is in the right smile icon image

Silahkan tinggalkan komentar anda dan harap tidak melakukan Spam..!!

Pujangga Blogs

administratorSeandainya segala sesuatu yang telah saya berikan ini bermanfaat bagi rekan-rekan semua.Sungguh saya ucapkan banyak Doa dan terimakasih kepada Mu Allah.SWT yang telah memberikan nikmat Berbagi sesama manusia dengan niat kebaikan dan kemajuan Negeriku ini..

the existence of this blog aims to broaden the information about web design by studying the parts of the structure of the html code for the beginner. Here also you can get the latest info about the entertainment media, affiliate programs etc.

Recent post


Download Free Movie


Pujangga Blogs Head News

Mengubah ILM ads google Untuk mengganti tampilan adsense google yang menampilkan Iklan Layanan Masyarakat tersebut dengan adsense lokal. Anda harus mengupload script adsense lokal dengan extensi html kelayanan webhosting anda.
Recent comment dengan efek overlay menu Following cursorBagi anda yang mempunyai keterbatasan ruang untuk meletakan widget Recent Comments, Saya akan mencoba membantu anda untuk membuat "Widget Recent comments" dengan efek overlay.
Membuat Guestbook Overlay fading headerEfek yang akan saya bahas kali ini adalah membuat tampilan Guestbook dan status twitter melayang dan berada ditengah - tengah halaman blog. Kita akan menyediakan menu guestbook pada sisi kiri halaman.
Membuat Headline Post widget tooltipsHeadline akan menggulung ke atas dengan sentuhan fade out ,seakan konten tersebut hilang dengan perlahan dan konten yang berada di bawahnya akan naik ke atas mengganti konten sebelumnya.
Membuat Number Page Navigation jQueryUmumnya Navigasi halaman dengan angka ini sering kita jumpai pada blog berplatform Wordpress. Namun bagi anda yang menggunakan platform Blogspot tak perlu berkecil hati, karena blogspot pun bisa mengadopsi tampilan NEXT dan PREV dengan widget Page Navigation Number.
Kode adsense didalam post menu navigasiUntuk meletakan Adsense didalam postingan, anda harus meletakan kode Script ads tersebut langsung ke template HTML blogspot. Sebagai langkah awal, silahkan anda login ke blogger.com » Dasboard »Design » Edit HTML » Beri tanda ceklist pada kolom .
1 2 3 4 5 6

Enter your email address:




review www.pujangga-adhitya.blogspot.com on alexa.com

free counters
 

Followers

Live Blog Stats

Recent Comment