[iTechFire Hot Dance] Loader Tool v1.0 - 26/06/2009 - Full crack loader for IHD

Pujangga Blogs

26 June 2009

[iTechFire Hot Dance] Loader Tool v1.0 - 26/06/2009 - Full crack loader for IHD

This version is the first loader forum CSTH. Loader will automatically run, crack for full account and then provides you a cracked account. This version is free of charge to all members CSTH. All issues involved, requests pleae post to this topic !

* Download: http://www.haicau143.com/download/download.php?id=8


* Usage:
Because of the free version, the loader will have al little limited: 1 account which is provided by loader can be used only 1 times, in 1 day a RegBox system will let you to generate a password for 300 free accounts.
B1: Download and extract
B2: Run IHD Loader Tool.exe
B3:Immediately the program will provide you 1 account randomly.
As soon as received the account from the loader, please click on the text Nhấn vào đây để lấy mật khẩu.
B4: In RegBox webpage, please enter the random account that the loader provides for you at B3 and press Lấy mật khẩu... The RegBox immediately give you a password that fit with the account.
B5: Press Start iTechFire Hot Dance, the loader will run and crack IHD. Once on the main interface of the program, you use the account & password that the system RegBox provided in B4 to login.
B6:Select the option you want and enter Audition

* Work schedule of RegBox:
+ Morning: From 07h GMT +7 / 100 accounts.
+ Afternoon: From 13h GMT +7 / 100 accounts.
+ Night: From 19h GMT +7 / 100 accounts.





* Functions:
Windows: Perf 95% Help tool
F3: Auto Ready ( auto F1)
F4: Auto Space, Press + or - in NumPad to set coordinates
F5: Auto Beat Up
F6: Auto Beat Rush, press Caps lock for auto CTRL (auto combo Beat Rush)
F7: Auto couples
F8: Auto BBoy
F10 : Hack Perfect
F11: Auto Cherco - Dinamic - Free Style - Crazy
F12: Turn off Auto Auto Cherco - Dinamic - Free Style - Crazy, Auto BBoy, Auto couples, Auto BeatUp, Auto Beat Rush

* Authors of IHD Loader Tool:
gianghoplus (sunflower) @ cuasotinhoc.vn & giangho.tv
Romano143 (haicau143) @ cuasotinhoc.vn


Have funs !

4 comments:

Anonymous said...

koq link na g isa ya..??

Pujangga on June 29, 2009 at 8:37 PM said...

linknya udah di perbaiki ^_^ mohon maaf atas ketidak nyamanan kk yah :13

Anonymous said...

Mana Download nya

Anonymous said...

kk ntu bisa gk cit na kok aku coba gk bisa sih


Post a Comment

:11
smiley
:12
smiley
:13 smiley :14
smiley
:15
smiley
:16
smiley
:17
smiley
:18
smiley
:19
smiley
:20
smiley
:21
smiley
:22 smiley :23 smiley :24
smiley
:25
smiley
:26
smiley
:27
smiley
:28
smiley
:29
smiley
:30
smiley
:31
smiley
:32
smiley
:33 smiley :34
smiley
:35
smiley
:36
smiley
:34
smiley
:38
smiley
:39
smiley
:40
input code is in the right smile icon image

Silahkan tinggalkan komentar anda dan harap tidak melakukan Spam..!!

Pujangga Blogs

administratorSeandainya segala sesuatu yang telah saya berikan ini bermanfaat bagi rekan-rekan semua.Sungguh saya ucapkan banyak Doa dan terimakasih kepada Mu Allah.SWT yang telah memberikan nikmat Berbagi sesama manusia dengan niat kebaikan dan kemajuan Negeriku ini..

the existence of this blog aims to broaden the information about web design by studying the parts of the structure of the html code for the beginner. Here also you can get the latest info about the entertainment media, affiliate programs etc.

Recent post


Download Free Movie


Pujangga Blogs Head News

Mengubah ILM ads google Untuk mengganti tampilan adsense google yang menampilkan Iklan Layanan Masyarakat tersebut dengan adsense lokal. Anda harus mengupload script adsense lokal dengan extensi html kelayanan webhosting anda.
Recent comment dengan efek overlay menu Following cursorBagi anda yang mempunyai keterbatasan ruang untuk meletakan widget Recent Comments, Saya akan mencoba membantu anda untuk membuat "Widget Recent comments" dengan efek overlay.
Membuat Guestbook Overlay fading headerEfek yang akan saya bahas kali ini adalah membuat tampilan Guestbook dan status twitter melayang dan berada ditengah - tengah halaman blog. Kita akan menyediakan menu guestbook pada sisi kiri halaman.
Membuat Headline Post widget tooltipsHeadline akan menggulung ke atas dengan sentuhan fade out ,seakan konten tersebut hilang dengan perlahan dan konten yang berada di bawahnya akan naik ke atas mengganti konten sebelumnya.
Membuat Number Page Navigation jQueryUmumnya Navigasi halaman dengan angka ini sering kita jumpai pada blog berplatform Wordpress. Namun bagi anda yang menggunakan platform Blogspot tak perlu berkecil hati, karena blogspot pun bisa mengadopsi tampilan NEXT dan PREV dengan widget Page Navigation Number.
Kode adsense didalam post menu navigasiUntuk meletakan Adsense didalam postingan, anda harus meletakan kode Script ads tersebut langsung ke template HTML blogspot. Sebagai langkah awal, silahkan anda login ke blogger.com » Dasboard »Design » Edit HTML » Beri tanda ceklist pada kolom .
1 2 3 4 5 6

Enter your email address:




review www.pujangga-adhitya.blogspot.com on alexa.com

free counters
 

Followers

Live Blog Stats

Recent Comment